Forum Regels

Forum for posting in Dutch only.
Musician

Forum Regels

Postby Musician » Mon 04 Jun, 2007 22:00

Alle forumregels die er zijn, vertaald naar het Nederlands!

1 - Ongepaste inhoud zal worden verwijdered zonder toelichting.
De poster van deze inhoud zal of gewarnd, of gesuspend worden, liggend aan de inhoud die hij gepost heeft (voor loli’s word je dus gesuspend, heren :P). De volgende dingen worden als ongepaste inhoud gerekend; Porno, naakt/half naakte plaatjes, discriminerende opmerking die expliciet sexueel, kwetsend, bedreigend, misbruikend, lasterlijk, obsceen, haatdragend, racistisch of ethisch schadelijk zijn, berichten die een illegale handeling beschrijven of illustreren, het voorzien van links naar sites die een of meer van de bovenstaande punten bevat.

1.1 – Geen commerciele reclame.
Posts met het doel om alleen andere games, bedrijven of producten te promoten zullen direct worden verwijderd, en de poster zal worden geband.

2 – Alle discussies moeten in het Engels zijn.
Engels is de officiele taal op dit forum, met uitzondering van de “other languages” sectie. Daar kan/mag je discusseren in de taal die beschreven staat in de naam van dat forum. Posts in een andere taal dan Engels (of een andere taal dan de voorgeschreven taal in een “other language” forum) zal direct worden verwijderd of gewijzigd zonder toelichting.

3 – Gebruik de juiste catergorieen om te posten, en dwaal niet af van het onderwerp.
Ga niet opeens onzinnig lopen praten over iets dat niets met het onderwerp van die specifieke “thread” te maken heeft. Maak er in plaats van dat een nieuwe thread over. Voor onderwerpen anders dan Astro Empires gebruik de “Off-Game” forum.

4 – Wees altijd respectvol voor andere.
De bedoeling van het forum is het voorzien van een platform, waar forumleden hun ideeën kunnen uitwisselen. Af en toe zullen er conflicten ontstaan, wanneer mensen hun meningen uiten. Deze meningen mogen natuurlijk worden betwist, maar doe dit wel op een respectvolle en beschaafde manier. Als een forumlid een ander forumlid bedreigt via het forum, via een persoonlijk bericht, een instant messenger, email of op welke manier dan ook, wordt verbannen van het forum zonder waarschuwing.

Return to “Nederlands (Dutch)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests