Linking to your guild.

User avatar
Hammurabi
Retired Moderator
Retired Moderator
Posts: 2712
Joined: Tue 01 Sep, 2009 16:37
Reputation: 193

Linking to your guild.

Postby Hammurabi » Sat 10 Oct, 2009 22:21

I've noticed that most recent recruitment threads have included the wrong link to their guild - linking to http://alpha.astroempires.com/guild.aspx only links to the clicker's own guild. To include an actual link to your own guild, it has to include the corresponding guild number. For example: http://alpha.astroempires.com/guild.aspx?guild=1234

Image
Swimfinn
Bronze Member
Bronze Member
Posts: 350
Joined: Fri 13 Mar, 2009 23:18
Reputation: 19
Guild: Alpha LLama
Galaxy: Alpha
Location: Maine
Contact:

Re: Linking to your guild.

Postby Swimfinn » Wed 06 Oct, 2010 21:20

it doesn't work. it says invalid guild.

yourdoinitwrongtoo :paranoid:

Image
User avatar
Phantom
Platinum Member
Platinum Member
Posts: 2339
Joined: Sat 31 Oct, 2009 09:22
Reputation: 69
Guild: Not N-Pro
Galaxy: Alpha

Re: Linking to your guild.

Postby Phantom » Fri 08 Oct, 2010 10:31

Swimfinn wrote:it doesn't work. it says invalid guild.

yourdoinitwrongtoo :paranoid:


It works,

urdoinitwrong


Return to “Alpha”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest